Kam s bezbariérovým prístupom

Výlet v Jasnej s bezbariérovým prístupom

Jasná je jednou z najobľúbenejších destinácií na Slovensku, či už v lete alebo v zime. Zároveň je ideálnym miestom nielen pre milovníkov lyžovania a turistiky, ale aj pre tých, ktorí plánujú bezbariérový výlet.

Odporúčame taktiež vyskúšať našu bezbariérovú lanovku, ktorou sa dostanete z Bielej púte až na Rotundu. Úchvatné výhľady a skvelé jedlo vám spríjemnia horúce letné dni. 

A nezabudnite aj na naše eventy ako Zbojníci na salaši Priehyba, či Za 7 horami.

Počas leta sa môžete tešiť na rozmanité atrakcie a podujatia, vďaka ktorým si užijete zábavu na čerstvom vzduchu alebo výlet bezbariérovou lanovkou, či najvyššie položený salaš na Slovensku - salaš Priehyba.

Stredisko ponúka množstvo ľahko dostupných chodníkov, ktoré sú vhodné pre všetky vekové kategórie a fyzické kondície. Krásne prírodné scenérie môžete obdivovať počas pohodlných prechádzok okolo Vrbického plesa, či po miernych lesných cestách. Trasy sú dobre značené a bezpečné, čo zaručuje pohodlný a príjemný zážitok z turistiky. Okrem toho, v Jasnej nájdete aj rôzne odpočinkové zóny a miesta na piknik, kde si môžete oddýchnuť a načerpať energiu. Pre rodiny s deťmi či starších ľudí sú tieto nenáročné výlety ideálnou možnosťou, ako si vychutnať krásy tatranskej prírody bez nadmernej námahy.

Zadné zasnežovacie jazierka 

Jednoduchá prechádzka okolo 3 zasnežovacích jazier ponúka krásne výhľady na hory ako v zimnej, tak aj v letnej sezóne. Jazierka sa nachádzajú v stredisku a dostanete sa k nim od hotela Grand Jasná a okolo hotela Liptov.

Vrbické pleso  

Vrbické pleso je malebné horské jazero, ktoré ponúka kľudné prostredie napríklad aj pre prechádzky so psom. Okolo jazera vedie pohodlná turistická trasa, ktorá je vhodná aj pre rodičov s terénnym kočíkom, či menej náročných turistov. Po prechádzke sa môžete zastaviť na jednej z lavičiek a užívať si krásu okolitej prírody. 

 

Ubytovať sa môžete v Hoteli Grand Jasná alebo v Hoteli Tri Studničky, ktoré sú prispôsobené pre bezbariérové potreby.

Aktuálna prevádzka lanoviek.

VIAC INFO